prof.Abdelhamid Fouda ...........
 *Mcq's of the day 
13/6/2020* 
1. What was strange about Emily Dickinson ?
Ans: *she rarely left home* 
2 .Rubert Brooke wrote his poetry during which conflict ??
Ans. *world war 1* 
3.The repetition of similar ending sounds??
And . *Rhyme* 
4.A poem that tell a story about plot , character and setting ?
Ans. *Narrative* 
5.syliva Plath married which English poet ?
Ans : *Huges* 
6. Which poet is considered as national hero in Greece ?
Ans . *Lord Byron* 
7.what is the earlier surviving European poem ?
Ans. *The Homeric epic* 
8.which of the following is not a poetic tradition??
Ans. *The occult* 
9. Shakespeare composed much of his plays in which sort of verse ??
Ans . *iambic pentameter* 
10.funny poem of five lines are called ??
Ans . *Quintain*

 
 
 
Good
ReplyDelete